Megastone (rakhuggen) Megatäck Troja/Labyrint Antik

Nedan produkter finns med på bilden

Klinker

Nedan produkter finns med på bilden

City Stormix Megastep Megasmart

Nedan produkter finns med på bilden

Megaloc

Nedan produkter finns med på bilden

Bas Megasmart Bohus Smågatsten Rustik 9/11

Nedan produkter finns med på bilden

Våra markprodukter – inspiration till ditt val av marksten, dekorsten och trädgårdsplattor

Hos Gårda Johan hittar du alltid markprodukter av hög kvalitet. Vi har lång erfarenhet av stenplattor, murar och uteplatser. Oavsett om du väljer att anlägga själv eller om du tar hjälp av kunniga entreprenörer får du bra service och kvalitativa material hos oss. Vi har även Sveriges största lager för markprodukter så att du kan räkna med snabb leverans – men ta gärna lite tid att först hitta inspiration från oss

Hur planerar jag för en uteplats som passar mig?

När du ska planera för en uteplats är det allra viktigaste att den passar just dig och och dina behov. Vilken karaktär vill du att den har och vad har du för önskemål kring uteplatsen, trädgården och hela processen?

Hitta inspirationen i vad uteplatsen kommer att vara för dig – en plats för middagar och grill, ett ställe där det ska finnas utrymme för trädgårdsarbete och plantering eller en oas där du kan återhämta dig och ta det lugnt. Det finns mycket att tänka på i valet av dekorsten, trädgårdsplattor, eventuella murar och andra markprodukter – vi hjälper dig!

Vad finns runt om?

Inspiration till trädgård och uteplats kan finnas på många ställen. Ett tips är att se vad som finns i din omgivning och kanske precis runt din tomt? Är det skogen, havet eller grannens lummiga trädgård och stilrent grusade uppfart? Låt dina stenplattor och ditt val av sten till trädgården få komplettera omgivningen eller varför inte bli lite av en fortsättning på inredningenen i ditt hem. Möjligheterna är oändliga. Kontakta oss på Gårda Johan så hjälper vi dig att förverkliga dina idéer!

Ytterligare trädgårdsdekorationer, gräsmatta och belysning

Inspireras och komplettera dekorsten och sten- och trädgårdsplattor med trädgårdsdekorationer, en gräsmatta i kontrast till din marksten (färdig på rulle eller från gräsfrö), eller vacker utomhusbelysning.